Kulonprogonews's

Beranda » Ekonomi » Simbah Lagi Mlaku Dijambret

Simbah Lagi Mlaku Dijambret

Masukkan alamat surat elektronik Anda untuk mengikuti blog ini dan menerima pemberitahuan tentang tulisan baru melalui surat elektronik.

Bergabunglah dengan 17 pengikut lainnya

Follow Kulonprogonews's on WordPress.com

KULONPROGO – Suratinah, 58 warga Panjatan, ditemokake nangis ngglolo, ana ing ngarep TK Pembina Wates. Simbah kang nembe wae mriksakake ana ing RSUD Wates kuwi, tas wae dadi korban Penjambretan. Tas ireng kang isi duit, Handphone lan layang-layang penting digowo mlayu jambret kang numpak montor.

Musibah iku ngenangi simbah kang lagi mlaku dewekan. Bubar mriksake nang RSUD, Suratinah, mlaku menyang Kantor Pajak lewat jalan tembus sak mburine rumah sakit. Nangin ana ing tengah ndalan, deweke dipepet, jambret kang langsung ngrebut tas kang dicangklong ana ing lengen tengen.

Akibate, suratinah tiba ing pingiring dalan. Tas irenge digowo mlay jambret kang numpak montor roda loro. Suratinah kelangan duwit Rp 900 ewu, handphone, lan layang penting kang ditaksir ngantti rong yuta.

”Pas mlaku tas langsung direbut. Aku usaha narik nganti tiba,” tuture Suratinah.

Sakwise tiba lan tase ilang, Suratinah nangis lang mbengok njaluk tulung. Para warga lan wong kang pada liwat nulungi deweke kang tangan lan sikile bundhas. Nanging jambrete wis bablas ngowo mlayu tas sak duwite.

Kepala SPK I Polres Kulonprogo Iptu Pardjijo mbenerake ana tumindak kriminal kang kedadeyan ana ing awan. Miturut para seksi, jambret numpak motor roda loro jenis Honda Grand kang ana templekane rupane ijo. Wondene jambrete nganggo jaket ireng lan helem cakil rapet.

”Polisi isik pada nggoleki jambret kang mlayu,” tuture Pardjija. Ana ing pirang-pirang wulan iki, kedadeyan kriminal tambah akeh. Pelakune ugo wes podo wani lan terang-terangan le pada nyolong jupuk. (fiz)


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: