Kulonprogonews's

Beranda » Ekonomi » Percaya Dukun, Rp 23,1 yuta Bablas

Percaya Dukun, Rp 23,1 yuta Bablas

Masukkan alamat surat elektronik Anda untuk mengikuti blog ini dan menerima pemberitahuan tentang tulisan baru melalui surat elektronik.

Bergabunglah dengan 17 pengikut lainnya

Follow Kulonprogonews's on WordPress.com

KULONPROGO – Ana ing jaman wis maju, isik ana wae wong kang percoyo karo dukun utawa paranormal. Kaya kang dialami dening Lasmini, 51 warga Perumahan Doplang, Purworejo. Amergo percoyo dukun, deweke kapusan nganti Rp 23,1 yuta kanggo mahar njupuk harta karun.

Kedadeyan iki sejatine uwis suwe, tepate tanggal 25 Maret kepunggur. Naliko iku Lasmini lagi kekenan masalah lan butuh duit kang akeh. Singkate, korban crita marang Eko kancane masalah kang diadepi. Krungu panuturane Lasmini, Eko nyaranke kon nemoni para normal kan enenge Sri ana ing Tawangsari, Pengasih. Sri uwis cukup kondang lan bisa mbantu ngatsi masalah kang muncul.

Rumangsa gathuk karo omongane eko, korban akhire marani Sri. Masalahe banjur dicritakae marang Sri lan butuh pambiyantune kanggo ngudari problem sik ora rampung-rampung.

Saat iku, Lasmini dikon tuku bubuk minyak wangi kanggo prasyarat njupuk harta karun. Kanggo tuku minyak iku, korban nyeahake duwit kang cacahe nganti Rp 23,1 yuta. Kasunyatane, nganti telung wulan harta karun kang dijanjeke ora ana hasile. Rumongsa uwis diapusi, korban akhire lapor polisi ana ing Polres Kulon Progo.

”Jarena minyak kuwi nggo njupuk harta karun,” pratelane Lasmini marang polisi.

Kasubag Humas Polres Kulonprogo AKP Hendrimulti, mbenerake ana pelaporan kaya kuwi mau. Polisi lagi nglaksanake penyelidikan kanggo ngungkap laporan kuwi mau.

”Masalah isik dicermati, ben kepenak le ngungkap,” turure. (fiz)


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: